Головна Новини Фінанси 2024 Нацбанк відновлює роботу кас для операцій з інвестиційними монетами
commentss НОВИНИ Всі новини

Нацбанк відновлює роботу кас для операцій з інвестиційними монетами

Купівлю та продаж інвестиційних копійок здійснюватимуть за закупівельною вартістю

сьогодні, 17:20
Поділіться публікацією:

З 1 жовтня 2024 року Національний банк України знову пропонує громадянам послуги з купівлі, продажу та оцінки інвестиційних монет. Про це повідомляє пресслужба НБУ.

Нацбанк відновлює роботу кас для операцій з інвестиційними монетами

Монети. Фото з відкритих джерел

У касах НБУ, розташованих у Києві за адресою: Контрактова площа, 2а, можна буде придбати або продати інвестиційні монети України, а також здати пошкоджені екземпляри для оцінки.

Нацбанк відновлює роботу кас для операцій з інвестиційними монетами - фото 2

Ціни на купівлю та продаж монет будуть визначені відповідно до діючих правил встановлення вартості банківських та дорогоцінних металів, які доступні для перегляду на офіційному сайті НБУ.

Каси працюватимуть за таким графіком:

  • Понеділок – четвер: 09:30–17:00

  • П'ятниця: 09:30–15:45

  • Останній робочий день місяця: 09:30–15:45

  • Вихідні: субота та неділя.

Під час повітряних тривог робота кас буде зупинена, а відвідувачів попросять залишити приміщення і прямувати до найближчого укриття.

Раніше “Коментарі” писали, що 1 жовтня голова Національного банку України Андрій Пишний разом з українським боксером, абсолютним чемпіоном світу в надважкій вазі Олександром Усиком, представили нову пам'ятну монету "Абсолютний".  Олександр Усик взяв участь у заході через відеозв’язок та підкреслив, що ця монета символізує не тільки його особистий успіх, але й заслуги всіх українських спортсменів та воїнів, які борються за Україну.

Нагадаємо, в Україні стали виявляти більше фальшивих купюр – підробляють гривні, а також іноземні валюти. У першому півріччі 2024 року на 1 млн штук справжніх банкнот припадало 3,4 підробки. Це приріст у 62% до минулого року.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини