Головна Новини Фінанси 2024 Найдорожча весільна сукня у світі коштує цілий статок: в чому її особливість
commentss НОВИНИ Всі новини

Найдорожча весільна сукня у світі коштує цілий статок: в чому її особливість

Українець отримуючи середню зарплату мав би працювати кілька тисячоліть, щоб купити найдорожчу у світі весільну сукну.

25 липня 2024, 17:30
Поділіться публікацією:
Автор:
avatar

Slava Kot

Багато пар витрачають десятки, а то й сотні тисяч гривень на своє весілля, а один з пунктів який передбачає високі витрати – це весільна сукня. Однак у цьому питанні зірки себе не обмежують та купують сукні за неймовірну суму, а найдорожча сукня в світі коштує цілий статок.

Найдорожча весільна сукня у світі коштує цілий статок: в чому її особливість

Найдорожча весільна сукня. Фото з відкритих джерел

Одна з найдорожчих весільних суконь, які коли-небудь носили – це та, яку одягнула китайська актриса та модель Янг Єнг, яка більш відома як Angelababy (Анджела-крихітка). Цю сукню Angelababy одягнула на своє весілля з китайським актором та співаком Хуаном Сяоміном у 2015 році.

Вартість найдорожчої весільної сукні у світі становить 31 млн доларів, або 1,250 млрд гривень. Українець з середньою зарплатою у 20 тис. гривень повинен був би працювати понад 5 тис. років, щоб відкласти гроші на цю сукню.

Весільна сукня Angelababy була пошита вручну на замовлення дизайнерів Dior. Ця сукня з ліфом без бретелей і багатошаровою спідницею вважається дивом майстерності високої моди. На її створення пішло п’ять місяців.

Сукня поєднує традиційний дизайн із надзвичайною увагою до деталей. На виготовлення сукні пішло понад 50 метрів якісної сітчастої тканини, 35 метрів атласної органзи кольору слонової кістки. Крім того, ця весільна сукня містить майже сотню вишитих вручну мереживних троянд Шанті та має триметровий шлейф.

Друга найдорожча сукня у світі коштує 15 млн. Її одягла на своє весілля єгипетська акторка Йосра Ель Лозі. Трійку лідерів за ціною весільних суконь замикає діамантова весільна сукня за 12 млн доларів від дизайнера Рене Штрауса.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про те, що сукня Дженніфер Лопес надихнула створити Google Images.

Також "Коментарі" писали про те, як виглядали весільні сукні наречених королів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини