Головна Новини Фінанси 2024 “Укрзалізниця” виставляє на аукціон площі на залізничних вокзалах: серед лотів Центральний вокзал Києва
commentss НОВИНИ Всі новини

“Укрзалізниця” виставляє на аукціон площі на залізничних вокзалах: серед лотів Центральний вокзал Києва

Що планують розміщувати на залізничних вокзалах країни

сьогодні, 19:37
Поділіться публікацією:

В “Укрзалізниці” заявили про відновлення практики оренди площ на залізничних вокзалах країни. Про це повідомляє портал “Коментарі” з посиланням на інформацію “Укрзалізниці”. 

“Укрзалізниця” виставляє на аукціон площі на залізничних вокзалах: серед лотів Центральний вокзал Києва

Фото з відкритих джерел

Перші онлайн-аукціони проведуть після більш ніж річної перерви. Проведення аукціонів стане можливим завдяки внесенню змін до Порядку розпорядження майном акціонерного товариства “Українська залізниця”. “Рішення уряду допоможе швидко розблокувати оренду площ та перетворити вокзали країни на сучасні простори, наповнені потрібними пасажирам послугами. Наша мета – щоб на вокзалах країни з'явилися фудкорти, кав’ярні, книгарні, аптеки, фінансові зони, квіткові крамниці та багато іншого”, — повідомили в “Укрзалізниці”.

Перші аукціони оголосять та проведуть в системі Prozorro. Продажі обіцяють оголосити вже найближчими тижнями. 

В “Укрзалізниці” пояснили, що серед пропозицій – площі на Центральному вокзалі Києва для розміщення книгарні (102 кв. м) та банківського мінівідділення (35 кв. м). Також серед найближчих запланованих для оренди – площі для розміщення обладнання операторів мобільного зв’язку.

“Укрзалізниця” запрошує всіх потенційних учасників торгів особисто ознайомитися з площами, які будуть запропоновані для оренди на головному вокзалі Києва. Під час зустрічей ми розповімо все, що вам треба знати для участі в тендері, а також обговоримо технічні вимоги”, — йдеться у повідомленні.

Презентацію площ для книгарні проведуть 18 жовтня 2024 року об 11:00. 

Площі для банківського мінівідділення презентують 21 жовтня 2024 року об 11:00. 

“Збір учасників заходів – у лаунжі залізничного вокзалу, вхід ліворуч від центрального входу до вокзалу (східна сторона)”, — уточнили в компанії. 

Раніше портал “Коментарі” повідомляв, про скандал із “Укрзалізницею”.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини