Головна Новини Фінанси 2024 Вертикаль Єрмака втрачає вплив: «тилові пацюки» провернули оборудку з РФ і Угорщиною
commentss НОВИНИ Всі новини

Вертикаль Єрмака втрачає вплив: «тилові пацюки» провернули оборудку з РФ і Угорщиною

Угорщина через Україну буде отримувати нафту з Росії

10 вересня 2024, 16:49 comments2961
Поділіться публікацією:

Збройні Сили України, стікаючи кров’ю, ведуть бої з агресором по усій лінії фронту, а тим часом тилові бариги укладають угоду про транзит російської нафти під виглядом вже угорської для троянських коней Путіна в Європі – режимів Орбана і Фіцо, заявив президент Центру глобалістики "Стратегія ХХІ" Михайло Гончар.

Вертикаль Єрмака втрачає вплив: «тилові пацюки» провернули оборудку з РФ і Угорщиною

Михайло Гончар

Він нагадав, що за повідомленням угорської нафтогазової компанії MOL Group, яке переповіла агенція Блумберг, уклала угоди з постачальниками сирої нафти та операторами трубопроводів щодо забезпечення безперервного транспортування сирої нафти по трубопроводу "Дружба" через Білорусь та Україну до Угорщини та Словаччини. Відповідно до домовленостей MOL Group перейме у власність відповідні обсяги сирої нафти на білорусько-українському кордоні з 9 вересня 2024 року.

"Зверніть увагу, що не Укртранснафта, не Нафтогаз, не Міненерго України поінформували, а угорська компанія. Воно й зрозуміло, бо мадяри почувають себе у виграші. А наші тихо сопуть, бо ж розуміють, що спрацювали в інтересах ворога і його сателіта. Аргумент, що мовляв будемо отримувати транзитний дохід – це буде для відмазки, бо розмір цих надходжень буде на порядок менший, аніж те, що отримає Росія і податкові відрахування від яких підуть в бюджет війни, тобто, на вбивство українців", — заявив Гончар.

За його словами, не зрозуміло, що саме Україна отримає від такої оборудки.

"Може влада, провівши тіньові переговори за допомогою орбаноїдів з орками, домовилась про те, що Запорізька АЕС та Енергодар будуть повернуті під контроль України? Чи може ми отримаємо гарантовані додаткові постачання електроенергії зі словацьких та угорських АЕС на зимовий період?" — запитує експерт і додає, що це дуже сумнівно.

Експерт заявив, що для "тилових пацюків" воєнна система координат не існує.

"Хто вони? Звісно, перша думка буде про Єрмака. Але схоже на те, що його "вертикаль" обійшов своєю "паралеллю" такий собі Міндич – смотрящій над Галущенком від іншого угруповання на Банковій", — відзначив Гончар.

За його словами, Верховній Раді, якщо вона ще десь існує, варто було би поцікавитись деталями цієї оборудки і роллю посадовців у її ухваленні. Експерт додав, що Міненерго, судячи з усього, вже переведено в режим непрямого управління ворогом.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що Угорщина домовилася про постачання сирої російської нафти через Україну.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини