Головна Новини Фінанси 2024 Нардеп: прибуток OnlyFans склав майже півмільярда доларів
commentss НОВИНИ Всі новини

Нардеп: прибуток OnlyFans склав майже півмільярда доларів

Власник компанії – американець українського походження

сьогодні, 15:55
Поділіться публікацією:

У 2023 році прибуток компанії склав 485 мільйонів доларів при доході в 1,3 мільярда доларів. Про це повідомив народний депутат України Ярослав Железняк, інформує портал "Коментарі".

Нардеп: прибуток OnlyFans склав майже півмільярда доларів

Леонід Радвінський. Фото з відкритих джерел

Платформа має понад 305 мільйонів користувачів, які витратили 6,6 мільярда $ на підписки.

Нардеп зазначив, що власник Леонід Радвінський отримав великі дивіденди, зокрема 472 мільйони доларів за один рік, що зробило його одним із найбагатших американців.

"Зараз OnlyFans прагне розширити свої можливості, зокрема через запуск відеоплатформи OFTV, де планують розміщувати ліцензований контент на інші стримінгові сервіси", – зазначив Железняк.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Податкова має інформацію про доходи українців на OnlyFans – нардеп

Державна податкова служба отримала дані про доходи українців на платформі OnlyFans, яку часто використовують для створення еротичного контенту. Про це повідомив голова Комітету Верховної Ради з питань фінансів, податкової та митної політики Данило Гетманцев ("Слуга народу") у Telegram, інформує портал "Коментарі".

Він зазначив, що з таких іноземних доходів потрібно сплачувати податки, а порушникам загрожує штраф. "Податковою одержано інформацію щодо громадян України — творців платного контенту на "OnlyFans". Сфера створення платного контенту на інтернет-платформі "OnlyFans" громадянами України стрімко зростає. Кількість аккаунтів збільшується в середньому втричі щороку", – написав Гетманцев.

За його словами, отримана податківцями інформація свідчить, що деякі користувачі платформи отримують за створений контент значні кошти.

"Наприклад, громадянкою "С" одержано за створення платного контенту на інтернет-платформі "OnlyFans" за декілька років понад $4 млн. Також, громадянкою "К" від зазначеної діяльності одержано понад $3 млн, а громадянкою "Б" – близько $1,8 млн. Як вам суми?", – зауважив Гетманцев.

Він нагадав, що такі іноземні доходи потрібно задекларувати в Україні у передбачений законодавством строк, сплативши з них податки.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини